Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Αποστάσεις από Σκορδά παίρνει το Μαξίμου


Αποστάσεις από Σκορδά παίρνει το Μαξίμου

Άκαιρη χαρακτήρισε την τοποθέτηση του υφυπουργού Ανάπτυξης η κυβέρνηση. Σφοδρή αντίδραση από ΠΑΣΟΚ


Αποστάσεις από τις δηλώσεις του υφυπουργού Ανάπτυξης, Θανάση Σκορδά, σχετικά με την κατάργηση του παγώματος στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, παίρνει η κυβέρνηση.
Συγκεκριμένα, στέλεχος του Μεγάρου Μαξίμου, χαρακτήρισε άκαιρη την τοποθέτηση του κ. Σκορδά, που προκάλεσε αναστάτωση.
Έντονη ήταν η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ, με τον εισηγητή της ΚΤΕ του κόμματος, Θάνο Μωραΐτη, να σημειώνει πως «την ώρα που η ανεργία συνεχίζει να κινείται ανοδικά δεν πρέπει με άστοχες και άκαιρες δηλώσεις να πυροδοτούνται σενάρια ανασφάλειας στους πολίτες».
«Η ανακίνηση μιας τέτοιας συζήτησης  μπορεί να έχει διαλυτική επίδραση  στην ελληνική οικονομία  αναζωπυρώνοντας κερδοσκοπικά φαινόμενα γύρω από την πιθανότητα μαζικών πλειστηριασμών. Η κρίση είναι ακόμα παρούσα και η ελληνική οικονομία δεν έχει ανάγκη και δεν αντέχει βιαστικές και επιπόλαιες δηλώσεις. Το μετρό της αναστολής πλειστηριασμών τα τελευταία χρόνια κατάφερε να προστατεύσει χιλιάδες δοκιμαζόμενες από την κρίση οικογένειες και να διασφαλίσει την κοινωνική συνοχή. Η θέση του ΠΑΣΟΚ είναι ξεκάθαρη και διατυπώνεται μέσα στην ολοκληρωμένη πρόταση νόμου για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και είναι η παράταση της αναστολής πλειστηριασμών  ως το τέλος του 2014», τόνισε.
Πηγή: voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου