Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ 4 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΑΣΤΡΟΠΕΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ 39ΧΡΟΝΗΣ ΣΕΡΒΙΤΟΡΑΣ


porneia


Συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στην Ελασσόνα, τέσσερις άντρες, ηλικίας 49, 48, 33 και 41 ετών, ιδιοκτήτης και υπάλληλοι  μπαρ, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για μαστροπεία σε βάρος 39χρονης Αλβανίδας.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών σύμφωνα με τις οποίες, ο 49χρονος ιδιοκτήτης του «μπαρ» με τους άλλους τρεις υπαλλήλους του προωθούν στην πορνεία εργαζόμενες στο κατάστημα σερβιτόρες, αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη, μετέβη στο κατάστημα και ζήτησε από τον 49χρονο να συνευρεθεί με την 39χρονη σερβιτόρα.
Ο ιδιοκτήτης του μπαρ αφού συνεννοήθηκε με τον 48χρονο και τον 33χρονο, παρέλαβε από τον αστυνομικό το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των (200) ευρώ και τον οδήγησε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, εξωτερικά του καταστήματος, όπου ανέμενε η σερβιτόρα.
Άμεσα επενέβησαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι συνέλαβαν τους τέσσερις ημεδαπούς, ενώ στην κατοχή του 49χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό.
Επιπλέον, κατασχέθηκαν δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, ιδιοκτησίας του 49χρονου και του 41χρονου, ως μέσα διευκόλυνσης της μαστροπείας. Στο ένα από αυτά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα ξύλινο γκλοπ κι ένας αυτοσχέδιος σουγιάς. Στο εσωτερικό του καταστήματος βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των (4.875) ευρώ και (610) δολαρίων και δύο ακόμη ξύλινα γκλοπς.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας. 
πηγη:makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου