Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Μια νίκη μακριά από τον τελικό





Μια νίκη μακριά από τον τελικό Ολυμπιακός και ΠΑΟ πάνε στις έδρες ΑΓΟΡ και Πανιωνίου αντίστοιχα

Έχοντας κάνει το 2-0 στις σειρές τους, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός παίζουν την Δευτέρα (02/6) με ΑΓΟΡ και Πανιώνιο εκτός έδρας με στόχο το «ροζ φύλλο» που θα τους φέρει αντιμέτωπους στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» πηγαίνουν στην έδρα του Ρεθύμνου για να «σκουπίσουν» τον αντίπαλο αν και έχουν δύο σημαντικά προβλήματα καθώς ο Έισι Λο και ο Στράτος Περπέρογλου δεν θα είναι στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα. Από την άλλη πλευρά, στην ομάδα της Κρήτης, μία σχετική αναστάτωση προκλήθηκε με τις δηλώσεις του Πέτγουεϊ που είπε ότι δεν νιώθει καλά στην ομάδα που ανήκει και θα αποχωρήσει, αλλά κατά τα άλλα υπάρχει η πίστη για την μία νίκη που θα κλείσει με ωραίο τρόπο την σεζόν. Μάλιστα τα εισιτήρια του αγώνα έχουν εξαντληθεί.

Οι «πράσινοι» από την δική τους πλευρά θα αντιμετωπίσουν τους «κυανέρυθρους» στη Νέα Σμύρνη με έναν και μόνο στόχο. Την τρίτη νίκη στην σειρά που θα τους δώσει και το «εισιτήριο» για τους τελικούς. Το ευχάριστο για τον Πεδουλάκη είναι ότι ο Στεφάν Λάσμε δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα και θα είναι στην διάθεση του προπονητή του. Στο «τριφύλλι» θέλουν να πάρουν ρεβάνς και για την ήττα τους στο κλειστό της οδού Αρτάκης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Εφόσον οι σειρές τελειώσουν σήμερα, οι τελικοί της Α1 θα αρχίσουν την προσεχή Παρασκευή (την Πέμπτη οι μικροί τελικοί). Αν έστω κι ένας από τους δύο ημιτελικούς οδηγηθεί σε τέταρτο παιχνίδι, θα γίνει την Τετάρτη σε Ρέθυμνο (16:30, ΝΕΤ) ή/και Νέα Σμύρνη (20:00, ΕΤ1). Εφόσον η πρόκριση κριθεί την Τετάρτη έστω και για ένα ζευγάρι, μεγάλοι και μικροί τελικοί θα αρχίσουν Κυριακή και Σάββατο αντίστοιχα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΑΓΟΡ-OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 16:30 (ΝΕΤ)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 20:00 (ΕΤ-1)

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου