Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Πουλάει το «Greek Drama» της Αγγελοπούλου



Σε εκδοτικό «Βest Seller» εξελίσσεται στη μεγάλη και άκρως ανταγωνιστική αμερικανική αγορά βιβλίου, το «My Greek Drama» της Γιάννας Αγγελοπούλου, που φαίνεται να κερδίσει το αμερικανικό κοινό
. Το βιβλίο μπαίνει πλέον και στο Top 10 των Best Sellers των New York Times, σύμφωνα με την ανακοίνωση του εκδοτικού οίκου Greenleaf Book Group. 

Το βιβλίο της Γιάννας Αγγελοπούλου, το οποίο συναγωνίζεται ισχυρούς συγγραφείς και τίτλους, καταλαμβάνει την 9η θέση, μπαίνοντας στο Τop 10 των βιβλίων με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στις ΗΠΑ, στην έκδοση των NYT στις 2 Ιουνίου. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «το βιβλίο πάει ανέλπιστα καλά. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο εκδότης Κλιντ Γκρίνλιφ είπε: «Όταν η Αγγελοπούλου μας προσέγγισε με τη ιδέα του βιβλίου της, γνωρίζαμε ότι είχαμε στα χέρια μας μια συναρπαστική ιστορία στον κατάλληλο χρόνο. Διαπιστώνουμε ενθουσιασμένοι ότι οι Αμερικανοί αναγνώστες συμφωνούν με εμάς». 

Στην ανακοίνωση, υπενθυμίζεται ότι «ο πρόεδρος Μπιλ Κλίντον αποκαλεί το «My Greek Drama» ως «ένα χρήσιμο οδηγό γι’ αυτούς που αναζητούν τρόπους για να μεταμορφώσουν ζωές, οργανισμούς, ακόμη και έθνη». 

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου του εκδοτικού οίκου, «η Γιάννα Αγγελοπούλου είναι πρέσβειρα του ελληνικού κράτους, αποτελεί ενεργό μέλος της Παγκόσμιας Πρωτοβουλίας Κλίντον και αντιπρόεδρο του Συμβουλίου του κοσμήτορα της Σχολής Διακυβέρνησης John F. Kennedy του Harvard. Έχει επίσης υπηρετήσει με διάκριση ως Πρόεδρος της Επιτροπής Διεκδίκησης και της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στην Αθήνα. Μητέρα τριών παιδιών, η Γιάννα Αγγελοπούλου, ζει με τον σύζυγό της, Θεόδωρο, στην Αθήνα». 
πηγη-zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου