Σάββατο 25 Μαΐου 2013

13 εκπληκτικές φωτογραφίες που θα κάνουν την ημέρα σας πιο ομορφη!

Ένα μητέρες αγάπη

1. Πορτρέτο ενός νυχτοπούλι Ανατολής

Πορτρέτο του ένα νυχτοπούλι Ανατολική
"Masters of μεταμφίεση. Το νυχτοπούλι Ανατολής έχει δει εδώ κάνουν αυτό που κάνουν καλύτερα. Θα έχετε καλύτερα μια απότομη μάτι να εντοπίζουν αυτά τα μικρά αρπακτικά πουλιά. "
Τοποθεσία: Okefenokee Swamp, GA

2. Ice On the Lake

Ice On the Lake
"Ήμουν το περπάτημα γύρω από τη λίμνη Βαϊκάλη στο ηλιοβασίλεμα και εντόπισε αυτόν τον πάγο. Εγώ που για το κρύο, κατεψυγμένα επιφάνεια με φακό zoom μου και πήρε αυτή την εικόνα. "
Τοποθεσία: Λίμνη Βαϊκάλη, τη Ρωσία

3. Tree Midnight

Δέντρο Midnight
"Έχω περπατήσει αρκετές ώρες όλη τη νύχτα στην Παταγονία να βρείτε ένα δέντρο που είχα δει λίγες μέρες νωρίτερα και να φωτογραφίσουν με το νυχτερινό ουρανό."
Τοποθεσία: Patagonia

4. Cowboy σε μια κορδέλα του φωτός

Cowboy σε μια κορδέλα του φωτός
"Ροντέο παρέχουν πάντα μια αίσθηση του τόπου. Υπάρχει δράση, τη βρωμιά, την υπερηφάνεια, εσείς το όνομα. Είναι μια δυνατή, flashy αθλητισμό, με επευφημίες και μοναδικές φάσεις. Αλλά για το υπογάστριο είναι ήσυχες στιγμές. Οι στιγμές μεταξύ σπάτε Broncs, πίνοντας μπύρα και τα αστεία του αργού εκφωνητές. Στιγμές σαν κι αυτό, όταν ένα νεαρό αγόρι περιμένει υπομονετικά για την επόμενη άλογο να έρθει φόρτιση από τους αγωγούς. "
Τοποθεσία: Helena, Μοντάνα

5. Godafoss

Godafoss
«Godafoss είναι ένας από τους πιο θεαματικούς καταρράκτες στην Ισλανδία. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο κεντρικό βόρειο τμήμα του νησιού ημιδιαφανές καταρράκτες aqua νερό πάνω από τις πτώσεις σχήμα πετάλου και αγώνες κάτω από το φαράγγι. Icicles προσκολλώνται σε προεξοχές βράχων και φρέσκο ​​χιόνι βρίσκεται πέρα ​​από το τοπίο κάτω από μαλακό διάχυτο φως του τύπου ότι μόνο η Ισλανδία μπορεί να προσφέρει. "
Τοποθεσία: Godafoss, Ισλανδία

6. Milkyway Πάνω Halemaumau Crater

Milkyway Πάνω Halemaumau Crater
Τρομερή δύναμη "Μητέρας Φύσης στην επίδειξη Χαβάη ηφαίστεια Εθνικό Πάρκο Φωτισμός μέχρι τη νύχτα με τα δύο ουράνια και τα γήινα Flames. Μια σκηνή σαν αυτό μας κάνει συχνά να αναρωτιόμαστε θέση μας στο σύμπαν ... "
Τοποθεσία: Hawaii

7. Η δύναμη του Criollo

Η δύναμη του Criollo
"Η δύναμη των αλόγων Criollo στο Ipuã Cabanha βρίσκεται σε Parana, Βραζιλία. Το Criollo είναι η μητρική άλογο της Ουρουγουάης (1910), Αργεντινή (1918), Βραζιλία (1932) και την Παραγουάη. Μπορεί να έχει την καλύτερη αντοχή οποιασδήποτε φυλής αλόγων στον κόσμο, δίπλα στον Περσικό. "
Τοποθεσία: Parana της Βραζιλίας

8. Hare σέλας

Λαγός σέλας
"Τον Φεβρουάριο του 2013 ήμουν για μία εβδομάδα στη φινλανδική Λαπωνία για να φωτογραφίσει Βόρειο Σέλας. Σε αυτό το κρύο βράδυ ήμουν πάνω σε ένα λόφο ψάχνει για ένα καλό σημείο, όταν ήρθα απέναντι από αυτά τα κομμάτια λαγού και χιονισμένα δέντρα. Στη συνέχεια, το πράσινο χορός ξεκίνησε στον ουρανό και τη φωτογραφική μηχανή μου ήταν έτοιμο να συλλάβει αυτή τη στιγμή. Το σέλας μοιάζει με ένα πράσινο λαγό που άφησε τα ίχνη στο χιόνι. Με τη μαγεία στον ουρανό Κούνησα το κρύο και έμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα. "
Τοποθεσία: Hetta, Φινλανδία

9. πόρτα στην κόλαση

Πόρτα στην κόλαση
«Στάθηκε στην άκρη του κρατήρα Darvaza στο Τουρκμενιστάν. Γνωστή ως η πύλη της κόλασης, αυτή η φλόγα κρατήρας έχει καίει εδώ και δεκαετίες, που τροφοδοτείται από την πλούσια αποθέματα φυσικού αερίου βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια. "
Τοποθεσία: Darvaza, το Τουρκμενιστάν

10. στρατόπεδο Barranco το βράδυ, το Κιλιμάντζαρο

Barranco στρατόπεδο τη νύχτα, Κιλιμάντζαρο
"Barranco στρατόπεδο ήταν η τρίτη μας στις 7 ημέρες πεζοπορία μας προς την κορυφή του όρους Κιλιμάντζαρο. Λαμβάνονται μετά το δείπνο, ενώ η ομάδα ετοιμαζόταν να πάρει ένα καλό βραδινό ύπνο πριν από την αντιμετώπιση περίφημο Barracno Wall το πρωί. "
Τοποθεσία: Όρος Κιλιμάντζαρο, στην Τανζανία

11. τουρίστες

Τουρίστες
"Red eyed δέντρο βάτραχος ποζάρουν για φωτογραφίες."
Τοποθεσία: Κόστα Ρίκα

12. Μία μητέρες αγάπη

Ένα μητέρες αγάπη
«Λατρεύω να βλέπω την αγάπη και την προσοχή που μπονόμπο έχουν για τα μικρά τους. Είναι πραγματικά είναι μια θαυμάσια είδη πιθήκων. "
Τοποθεσία: Jacksonville Zoo, Τζάκσονβιλ, Φλόριντα

13. Πορτρέτο ενός διατηρημένα με απλή ψύξη από Kangaroo

Πορτρέτο ενός διατηρημένα με απλή ψύξη από Kangaroo
"Χριστέ μου Louise ... Τα μπισκότα ήταν καλό"
Τοποθεσία: Jacksonville Zoo, Τζάκσονβιλ, Φλόριντα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου