Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Διάψευση για Σπανούλη και «Μπάρτσα»



Επιμένουν οι Ισπανοί αναφορικά με το φημολογούμενο «φλερτ» του Βασίλη Σπανούλη με την ομάδα μπάσκετ της Μπαρτσελόνα, καθώς νέο δημοσίευμα ήθελε τον μάνατζερ του αρχηγού του Ολυμπιακού να βρίσκεται στη Βαρκελώνη, προκειμένου να μιλήσει με τους «μπλαουγκράνα».


Πάντως ο ατζέντης του διεθνούς άσου Μίσκο Ραζνάτοβιτς με δήλωσή του διέψευσε κατηγορηματικά πως βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Καταλανίας  γι' αυτόν τον λόγο.

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι εάν δεν τελειώσουν τα playoffs στην Ελλάδα και εάν δεν μιλήσει με τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων», δεν πρόκειται να κάνει μία ενέργεια που θα αφορά το μέλλον του «V-Span».

«Προς όλο τον ισπανικό Τύπο. Ναι, είμαι στη Βαρκελώνη. Και το προηγούμενο καλοκαίρι ήμουν για τη… Μαντόνα και όλοι έλεγαν για τον Σπανούλη. Με κάνει να γελάω», έγραψε αρχικά ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς στο Twitter συμπλήρωσε το τιτίβισμά του: 

«Από τις 10 Μαΐου μέχρι τις 10 Ιουνίου, θα επισκεφτώ οκτώ χώρες για να παρακολουθήσω τα playoffs, αλλά και πελάτες μου. Το ίδιο κάνω τα τελευταία 10 χρόνια». 

Ωστόσο, το τελευταίο τιτίβισμα του γνωστού μάνατζερ είχε όλο το… ζουμί: «Και για τελευταία φορά. Πριν τελειώσουν τα ελληνικά playoffs και εάν δεν μιλήσω με τον Ολυμπιακό, δεν πρόκειται να ψάξω τίποτα για τον Σπανούλη. Έχει καταντήσει τρελό όλο αυτό!». 

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου