Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

"Έφυγε" η Άντζελα Γιάννου



Έφυγε από τη ζωή η Άντζελα Γιάννου! Η γνωστή τρανσέξουαλ που είχε αφήσει εποχή
με τις εκρηκτικές εμφανίσεις της σε trash εκπομπές, αλλά και με αφορμή το... «ειδύλλιό» της με τον εισαγγελέα Γιώργο Σακελλαρόπουλο άφησε την τελευταία της πνοή χτυπημένη από τον καρκίνο.
Την περασμένη Τρίτη λίγοι στενοί φίλοι ξεπροβόδισαν την Άντζελα Γιάννου λέγοντάς της το τελευταίο αντίο. Το δράμα που πέρναγε τους τελευταίους μήνες ήταν γνωστό σε ελάχιστα άτομα. Έτσι η είδηση του θανάτου της έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στα στέκια των παλιών gay και των τρανσέξουαλ που τη θαύμαζαν για «τη μελαχρινή ομορφιά και τον καλό της χαρακτήρα», όπως λένε χαρακτηριστικά. Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που δεν γνώριζαν το πρόβλημα της υγείας της και μόλις πληροφορήθηκαν τον θάνατό της δεν μπορούσαν να το πιστέψουν. Η αλήθεια όμως είναι πως ο καρκίνος στο πάγκρεας που την είχε χτυπήσει εδώ και μήνες την κατέβαλε πολύ, αφήνοντας έντονα τα σημάδια του, με αποτέλεσμα η ίδια να έχει αποτραβηχτεί από κάθε δημόσια εμφάνιση.
«Έφυγε ένα από τα καλύτερα παιδιά του χώρου μας» λέει στην «Εspresso» κολλητή της φίλη. Εξάλλου, αρκετές από τις γνωστές τρανσέξουαλ που μιλήσαμε μαζί τους έχουν να πουν τα καλύτερα λόγια για τη στάση που κράτησε γενικά στον χώρο της σόουμπιζ «χωρίς... ακρότητες», όπως τόνισαν όλες.
Η Άντζελα Γιάννου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη λεγόμενη «ερωτική σχέση της» με τον αντιεισαγγελέα Γιώργο Σακελλαρόπουλο, κάτι που συνέβη λίγο καιρό μετά τον χωρισμό του από την τρανσέξουαλ Τζένη Χειλουδάκη. Ανεξάρτητα όμως από το κατά πόσο ήταν αληθινό αυτό το «ειδύλλιο», η Γιάννου ξεκίνησε τη διαδρομή της στη showbiz από τα μέσα της δεκαετίας του '70, όταν πρωταγωνιστούσε σε ελληνικές ταινίες πορνό, όπως «Ο Μανολιός ο μπήχτης», «Και η πρώτη δασκάλα», «Η κυρία και o μούτσος» και άλλες. Λέγεται, δε, ότι η εξωτερική της εμφάνιση ήταν τόσο θηλυκή και ελκυστική που σχεδόν κανένας από τους φαν των ταινιών αυτών δεν είχε αντιληφθεί ότι ήταν τρανσέξουαλ...
Αξίζει να πούμε ότι το 1999, Ο η δημοσιότητα γύρω από το όνομά της βρισκόταν στο ζενίθ (την είδαμε μέχρι και σε σόου της Ρούλας Κορομηλά, ενώ για ένα διάστημα ήταν τακτική θαμώνας σε εκπομπές του τύπου «Αυτόφωρο» «Ερωτοδικείο» κ.ά.), το ελληνικό «Playboy» την είχε κάνει εξώφυλλο, γεγονός που ξάφνιασε πολλούς λόγω της ιδιαιτερότητας του φύλου της. Επίσης την ίδια εποχή ο Σταμάτης Γονίδης, που ήταν φίλος της, της έδωσε την ώθηση να ασχοληθεί με το τραγούδι γράφοντας της το κομμάτι «Είμαι η γυναίκα του 2010». 

Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου