Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Τα μυστικά του Ταντρικού μασάζ και σεξ. Του Στ. Παπαδόπουλου

Τα μυστικά του Ταντρικού μασάζ και σεξ. Του Στ. Παπαδόπουλου
Απολαύστε και εσείς και το έτερον ήμισυ διαδοχικούς οργασμούς κατακτώντας τα μυστικά της πανάρχαιας τέχνης του Τάντρα.

Σε μια εποχή που το στρες, το άγχος και τα σύγχρονα επαγγέλματα απειλούν τις σχέσεις και δημιουργούν προβλήματα στη σεξουαλική μας ζωή, η πανάρχαια τεχνική του Τάντρα δείχνει πως μπορείτε να γνωρίσετε καλύτερα το σώμα σας, το σύντροφο σας και να ανακαλύψετε νέους τρόπους ερωτικής απόλαυσης.
Στις δυτικές κοινωνίες, όπου ο οργασμός είναι ο στόχος τους σεξ και όχι η ευχαρίστηση της συντρόφου σας, το σεξ έχει χαρακτηριστική αρχή και τέλος με διάρκεια 10-15 λεπτά. Με δεδομένο ότι η σύντροφος σας χρειάζεται περίπου 20 λεπτά για να φτάσει σε πλήρη διέγερση, αυτός ο τύπος σεξουαλικής εμπειρίας μπορεί να είναι ικανοποιητικός μόνο για εσάς ενώ για εκείνη είναι απλώς ζέσταμα!
Τι είναι το Τάντρα
Αν και τα ιστορικά στοιχεία έχουν μικρή σημασία μπροστά στα οφέλη, πρέπει να γνωρίζετε ότι το Τάντρα εμφανίστηκε στην Ινδία πριν από 6000 χρόνια και έχει αποδείξει τις ευεργετικές του δράσεις στο πέρασμα των αιώνων. Ξεκίνησε ως κίνημα αντίδρασης κατά της οργανωμένης θρησκείας που υποστήριζε ότι σεξουαλικότητα πρέπει να απορρίπτεται προκειμένου να φτάσουμε στη διαφώτιση. Το Τάντρα αμφισβήτησε τις παραδοσιακές αξίες προτάσσοντας τη σεξουαλικότητα και όλες οι κοσμικές απολαύσεις όπως το φαγητό, το χορό και τη δημιουργική έκφραση ως ιερές.
Σε ότι αφορά τη σεξουαλικότητα, το Τάντρα διδάσκει πώς να αποκτήσετε τον έλεγχο της σεξουαλική ενέργειας σας και της ενέργειας της συντρόφου σας. Στο Ταντρικό μοντέλο, η σεξουαλική εμπειρία δεν έχει ούτε αρχή ούτε τέλος. Δεν υπάρχει ούτε στόχος. Παρά μόνο η στιγμή της απόλαυση. Για αυτό το τάντρα είναι και θεραυπευτικό, και εκφραστικό, και ιδιαίτερο.
Οι βασικές τεχνικές του Τάντρα
Χρόνος
Ο χρόνος που αφιερώνεται στο σεξ θα καθορίσει και την επιτυχία του Τάντρα. Προγραμματίστε μια συνεύρεση μία φορά την εβδομάδα και φροντίστε ώστε να έχετε τουλάχιστον μιάμιση ώρα διαθέσιμη. Αν δεν μπορείτε να βρείτε αυτό το χρόνο τότε το Τάντρα δεν μπορεί να σας βοηθήσει. Πρέπει να βάλετε τη σχέση σας σε πρώτη προτεραιότητα.
Ατμόσφαιρα
Δημιουργείστε ατμόσφαιρα είτε πρόκειται για το υπνοδωμάτιο είτε το μπάνιο. Η ατμόσφαιρα θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να μπείτε στο πνεύμα. Κεριά, φρέσκα λουλούδια, φαγητό, αρώματα και χαλαρωτική μουσική θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το κατάλληλο περιβάλλον.
Εμπειρίες
Δημιουργείστε ένα είδος ιεροτελεστίας για να ξεκινήσετε το «ταξίδι» σας. Αυτό μπορεί να είναι κάτι πολύ απλό όπως να ταΐσετε τον άλλο με «αφροδισιακές τροφές», να απολαύσετε ένα καλό κρασί ή να κάνετε αρωματικό λουτρό μαζί. Το μασάζ επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ενώσετε τις ενέργειες σας. Η ιδέα είναι επικοινωνήσετε την έλξη που νιώθετε ο ένας για τον άλλο και να την κάνετε να νιώσει μοναδική.
Αναπνοή
Οι ασκήσεις αναπνοής συμβάλλουν στην αύξηση της ηρεμίας και της συγκέντρωσης. Για το λόγο αυτό έχουν κεντρική θέση στη φιλοσοφία του Τάντρα. Καθίστε με τα πόδια σταυρωτά απέναντι ο ένας από τον άλλο. Συγκεντρώστε το βλέμμα σας στα μάτια και κοιτάξτε πέρα από αυτά. Στην ψυχή. Μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά είναι ουσιώδες για να χτίσετε την απαιτούμενη οικειότητα. Στη συνέχεια κάνετε ασκήσεις αναπνοής εισπνέοντας αργά από τη μύτη και εκπνέοντας από το στόμα. Διατηρείστε την επαφή με τα μάτια και συνεχίστε για 10 λεπτά πριν περάσετε στην επόμενη άσκηση.
Επαφή
Η εξάσκηση στην επαφή θα σας βοηθήσει να γίνετε καλύτερος εραστής. Διατηρείστε την οπτική επαφή και δώστε της ακριβείς οδηγίες για το πώς θέλετε να σας διεγείρει. Ευχαριστήστε την και ζητήστε της να κάνει το ίδιο ώστε σταδιακά να τη μάθετε καλύτερα και προχωρήστε αλλάζοντας σειρά. Όταν αποκτήσετε άνεση με αυτή τη διαδικάσία μπορείτε να προχωρήσετε στην ανάπτυξη του «οπλοστασίου» σας. Χρησιμοποιήστε οτιδήποτε μπορεί να την διεγείρει όπως ένα φτερό, ένα ερωτικό παιχνίδι, αρωματικά έλαια, μια μεταξωτή ταινία για τα μάτια κ.α. Μη φοβηθείτε να ζητήσετε κάτι διαφορετικό!
Διάρκεια - κορύφωση
Η βασική φιλοσοφία του Τάντρα προσδιορίζεται χρονικά και έγκειται στην παράταση της διέγερσης. Η πρόοδος προς την κορύφωση γίνεται σταδιακή με τρόπο που να παραμένετε σε έκσταση όσο περισσότερο γίνεται. Μια κλιμακωτή ανάπτυξη της έντασης σας βοηθά να καθυστερήσετε τον οργασμό σας και διεγείρετε τη σύντροφο σας περισσότερο.
Όσο περισσότερο προχωράτε στη σεξουαλική επαφή τόσο περισσότερο πρέπει να δίνεται έμφαση στην αναπνοή σας. Προσπαθήστε να μην αναπνέετε γρήγορα γιατί αυτό επιταχύνει την κορύφωση. Αντίθετα διατηρείστε χαμηλούς ρυθμούς και αν είναι δυνατόν να συγχρονίζεται την αναπνοή σας με τη δική της.
Στάσεις
Η αλλαγή στάσεων πολλαπλασιάζει τη σεξουαλική απόλαυση και στο Τάντρα οι εραστές πρέπει να απελευθερώνονται από τους ρόλους του φύλου. Οι άντρες υλοποιούν το σεξουαλικό τους δυναμικό με παράδοση, όντας ανοιχτοί και ευαίσθητοι. Ομοίως οι γυναίκες παίρνοντας πρωτοβουλίες και ανακτώντας τον έλεγχο.
Πολλαπλοί οργασμοί
Το Τάντρικό σεξ διαχωρίζει τον οργασμό από την εκσπερμάτιση. Ο έλεγχος της τελευταίας μπορεί να οδηγήσεις σε μια σειρά μίνι-οργασμών. Για να το πετύχετε πρέπει να αποκτήσετε τον έλεγχο των ηβοκοκκιγικών μυών (αυτοί που ελέγχουν και την ούρηση)και να χρησιμοποιήσετε τις ασκήσεις του Κέγκελ.
Π.χ. σε «νεκρό» χρόνο δοκιμάστε να συσφίξετε τους μύες (20 έως 25 επαναλήψεις, τρεις φορές την ημέρα) χωρίς να πιέζετε τον εαυτό σας. Μετά από ένα μήνα άσκησης δοκιμάστε να κρατήσετε τη σύσφιξη για 2 δευτερόλεπτα δουλεύοντας σταδιακά ώστε να φτάσετε στα 10. Όταν οι μύες αυτοί σε φόρμα θα μπορείτε να ελέγχετε το οργασμό και να καθυστερείτε την εκσπερμάτιση.
Χαλάρωση
Αν και ακούγεται παράδοξο, είναι πολύ σημαντικό να παραμένετε χαλαροί σε στιγμές σεξουαλικής έντασης. Όταν νιώθετε τα κύματα της εκσπερμάτισης, πάρτε μια βαθιά και αργή εισπνοή και ελαττώστε το ρυθμό ή διακόψτε την κίνηση μέχρι να υποχωρήσουν. Δοκιμάζοντας θα βρείτε τον ιδανικό χρόνο «αποχής» ώστε να έχετε τον πλήρη έλεγχο χωρίς να χάνεται τη στύση.
Απελευθερώνοντας τον γυναικείο οργασμό
Οι γυναίκες συνήθως συγκεντρώνονται στην αίσθηση παρά στο τι κάνουν κατά τη σεξουαλική επαφή. Τα διαλύματα για να της δώσετε ευχαρίστηση, με τα χέρια ή το στόμα, είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να της δώσετε έναν ή περισσότερους οργασμούς.
Η παρατεταμένη διέγερση της κλειτορίδας και των έσω πτυχών είναι το κλειδί στο γυναικείο οργασμό και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα απαλό και υπομονετικό χέρι. Το σημείο G ή «ιερό σημείο» όπως αναφέρεται στο Τάντρα, είναι το ιερό δισκοπότηρο του γυναικείου οργασμού. Αν και κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι το έχει βρει, οι περισσότεροι το τοποθετούν στο πάνω μέρος του κόλπου πέντε με έξι εκατοστά από την είσοδο του.
Το τάντρα είναι μια πανάρχαια τέχνη και χρειάζεται χρόνο και εξάσκηση για να την κατακτήσετε πλήρως. Αν και δεν υπόσχεται άμεσα αποτελέσματα μπορεί να βοηθήσει πολλά ζευγάρια να βελτιώσουν την σεξουαλική και διαπροσωπική τους σχέση.

πηγη:ifitnessbook.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου