Σάββατο 25 Μαΐου 2013

ΤΟ NEO CAFÉ MUSEUM ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΟΙΓΕΙ & ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ!!! (AΧΑΡΝΑΙ ΑΤΤΙΚΗΣ )

Ένα μοντέρνο café σ’ ένα νεοκλασικό τριώροφο!

Ένα νέο café άνοιξε στην πόλη μας που στόχο έχει, μαζί με τα υπόλοιπα που υπάρχουν, να επαναφέρει τον κόσμο των Αχαρνών στην τοπική αγορά, αλλά και να κρατήσει όσους «ψάχνουν» να βρουν χώρους διασκέδασης εκτός…το όνομα αυτού: MUSEUM
Το MUSEUM βρίσκεται σε ένα ιδιαίτερο σημείο όπως προδιαθέτει και το όνομα του, δηλαδή δίπλα ακριβώς από το Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο των Αχαρνών, στην Κεντρική Πλατεία.
Είναι ένας όμορφος, μοντέρνος, αλλά ζεστός χώρος που αναπτύσσει τις λειτουργίες του στο τριώροφο νεοκλασικό, το μόνο που έχει απομείνει, στην πλατεία.
Σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα, το MUSEUM ανοίγει τις πόρτες του και επίσημα στους Αχαρνείς, ενώ οι ιδιοκτήτες του Γιάννης Νίκας, Μιχάλης Βρεττός και Κωνσταντίνος Ντούρος υπόσχονται πως θα περάσετε στοMUSEUM ευχάριστες, υψηλής ποιότητας, στιγμές διασκέδασης, είτε για το καφεδάκι σας στα τραπεζάκια που έχουν στηθεί στην πλατεία, είτε για το ποτάκι σας! Περισσότερο φωτογραφικό υλικό θα σας παρουσιάσουμε σε λίγες ώρες…
Τέλος, εμείς ευχόμαστε ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ σ’ αυτή τη νέα επιχειρηματική προσπάθεια και προτρέπουμε τους συμπολίτες μας να συνεχίσουν να στηρίζουν τις τοπικές επιχειρήσεις! 
πηγη-acharnorama.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου