Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Γόβες στιλέτο, ποδήλατο και πάμε στην «Τεχνόπολις»!


Γόβες στιλέτο, ποδήλατο και πάμε στην «Τεχνόπολις»!

Κορίτσια την Κυριακή 26 Μαΐου βάζουμε το ωραιότερο φόρεμά μας, την πιο όμορφη φούστα μας, τις γόβες μας και «καβαλάμε» το ποδήλατό μας και δίνουμε ραντεβού στην αυλή της «Τεχνόπολις»!

Η διαδρομή -σε χαλαρό ρυθμό και εορταστική διάθεση – θα περάσει από το ιστορικό κέντρο, θα συνεχίσει στην Ερμού για να κατευθυνθεί προς τη Φιλλελήνων κι από κει στην Αποστόλου Παύλου.
Μέσω του πεζόδρομου της Ερμού, περίπου μία ώρα αργότερα οι ποδηλάτισσες θα επιστρέψουν στην αυλή της «Τεχνόπολις».
Διοργανωτής της εκδήλωσης είναι το περιοδικό MBIKE που θέλει να περάσει το μήνυμα: «Με το Αthens Skirt Ride, θέλουμε να περάσουμε το μήνυμα πως το ποδήλατο στην πόλη είναι τόσο φυσικό όσο η καθημερινότητα και τόσο διασκεδαστικό όσο μια βόλτα στο κέντρο. Τα ρούχα μας πρέπει να είναι απλώς… τα ρούχα μας! Δεν χρειάζεται να στερηθούμε τις φούστες ή τα φορέματα, τις γόβες ή τα αγαπημένα μας παπούτσια και φυσικά δεν χρειάζεται να… ιδρώνουμε και να ταλαιπωρούμαστε. Ποδήλατο χρησιμοποιούμε επειδή και όταν μας βολεύει – δηλαδή… πάντα!»
Athens Skirt Ride 2013
Κυριακή 26 Μαΐου, Κεντρική Αυλή
Ώρα εκκίνησης: 11.00
Ελεύθερη συμμετοχή
Η πρόσκληση αφορά μόνο κορίτσια – κάθε ηλικίας – και κύριοι, ακόμη και με φούστες, δεν γίνονται δεκτοί. Αν θέλουν, μπορούν να μας περιμένουν στον τερματισμό!
ΠΗΓΗ: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου