Σάββατο 25 Μαΐου 2013

"Πρόταση από Ελλάδα για Λουίς Φαμπιάνο"

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός διέψευσε τα σενάρια περί επαφών με Ροζίτσκι, Αϊμάρ και Αρσάβιν, αλλά
τα ξημερώματα του Σαββάτου (25/5) ήρθε μέσω Βραζιλίας μία νέα υπόθεση με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά τον Λουίς Φαμπιάνο.Η ΠΑΕ Ολυμπιακός διέψευσε τα σενάρια περί επαφών με Ροζίτσκι, Αϊμάρ και Αρσάβιν, αλλά τα ξημερώματα του Σαββάτου (25/5) ήρθε μέσω Βραζιλίας μία νέα υπόθεση με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά τον Λουίς Φαμπιάνο.ΜΜΕ στη Βραζιλία αναφέρουν πως ελληνική ομάδα κατέθεσε πρόταση για τον Λουίς Φαμπιάνο και ασφαλώς το μυαλό όλων πηγαίνει στον Ολυμπιακό, ο οποίος είχε ενδιαφερθεί πριν από δύο χρόνια για τον βραζιλιάνο φορ.
Συγκεκριμένα, δημοσίευμα υποστήριζε πως ο μάνατζερ του 32χρονου επιθετικού μετέφερε δύο προτάσεις στη Σάο Πάουλο. Η μία ήταν από την Τουρκία και έφτανε τα 5 εκατ. ευρώ και η άλλη από την Ελλάδα και ήταν της τάξεως των 4 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, ο βραζιλιάνικος σύλλογος αξιώνει 6 εκατ. ευρώ. 
Τη φετινή σεζόν ο Λουίς Φαμπιάνο έχει παίξει σε 11 αγώνες (6 Copa Libertadores και 5 Copa Sudamericana), έχοντας πετύχει 6 γκολ (5 και 1 αντίστοιχα) και μετράει μία ασίστ στο ενεργητικό του. 
Στο μεταξύ, στο προσκήνιο επανέφεραν οι γάλλοι το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Γκιγέρμο Οτσόα.  Συγκεκριμένα, υποστήριζαν ότι υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να αποχωρήσει ο Μεξικανός τερματοφύλακας από την Αζαξιό και αυτή τη στιγμή έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον η Λίβερπουλ και ο Ολυμπιακός.

πηγη:.sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου