Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Kim Kardashian: «Πως έγινα έτσι ρε γαμώτo;»



Kim Kardashian: «Πως έγινα έτσι ρε γαμώτo;»


Έχει ακούσει σχόλια και σχόλια για τα κιλά της τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια της..
Kim Kardashian: «Πως έγινα έτσι ρε γαμώτo;»
εγκυμοσύνης της, τα οποία και αγνοεί επιδεικτικά.
Μοιάζει όμως ότι ήρθε η ώρα να κάνει και η Kim Kardashian την αυτοκριτική της, πράγμα που έγινε στο πλαίσιο των νέων επεισοδίων του ριάλιτι όπου πρωταγωνιστεί με τίτλο «Keeping Up With The Kardashians».
—-
..
—-

«Πως έγινα έτσι ρε γαμώτο;» φαίνεται να λέει ενώπιον του τηλεοπτικού φακού η εγκυμονούσα τηλεπερσόνα και η απορία της αυτή έχει ήδη αρχίσει να προβάλλεται στους τηλεοπτικούς δέκτες μέσα από το νέο τρέιλερ για τον όγδοο κύκλο του show.
Όχι ότι η Kim είχε ποτέ πρόβλημα να μιλήσει ανοιχτά μπροστά σε κοινό, αλλά αυτή τη φορά μάλλον αναμένεται να εκπλήξει το κοινό της, μιας και την ώρα που ακούγεται από το στόμα της αυτή η ερώτηση σηκώνει το μπλούζα (!) της και αποκαλύπτει –για ακόμα μια φορά- τη φουσκωμένη της κοιλιά.
Στο διαφημιστικό διάρκειας 30 δευτερολέπτων, η πιο γνωστή της οικογένειας των Kardashian ανοίγει το μπουρνούζι της, σηκώνει το μπλουζάκι της και δείχνει στο φακό το μαύρο της εσώρουχο!
Η 32χρονη πρωταγωνίστρια του καναλιού E! φαίνεται ακόμα να κλαίει και δεν είναι και η μόνη που έχει δάκρυα στα μάτια, αλλά και οι αδερφές της.
Πηγή newsaki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου