Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

ΣΥΓΓΕΝΗΣ 15ΧΡΟΝΗΣ ΜΥΡΤΩΣ: «ΑΠΟ ΚΟΥΦΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΦΙΑ ΕΡΓΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ – ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ Η ΜΥΡΤΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΒΟΣΤΩΝΗ»


myrtoo

Δείτε τα τελευταία νέα για την υγεία της και όχι μόνο, μέσα από τα συγκλονιστικά λόγια συγγενικού της προσώπου:...


«Η Μυρτώ μετά από δέκα μήνες αγώνα και δικής μας αγωνίας με την χάρη του Μεγαλοδύναμου και της Παναγίας, έχει κερδίσει την ανθρώπινη υπόσταση της που της αφαίρεσε το κτήνος, μόνο κατά το πνευματικό μέρος. Δηλαδή η Μυρτώ είναι πλέον πλήρες συνειδητό άτομο που μας αναγνωρίζει και μας καταλαβαίνει αλλά δυστυχώς δεν είναι σε θέση να μας το βεβαιώσει με λόγια. Μόνο με μια αμυδρή κίνηση που έχει επανέλθει στο αριστερό χέρι και με την κίνηση των βλεφάρων και του βλέμματος. Με αυτά τα όπλα περνά τα ιατρικά τεστ που την κατατάσσουν στα συνειδητά άτομα και μάλιστα με επιτυχία 10/10, γιατί μέχρι τώρα η Μυρτώ ήταν μόνο ένα κορμάκι σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου και αυτή είναι η αντιμετώπισή της. Και κάτι άλλο το σημαντικότερο, επέστρεψε το χαμόγελο και το γέλιο στο πρόσωπό της και έτσι χαίρεται και γελά όταν βλέπει κάτι όμορφο ή της κάνεις κάτι αστείο. Μάλιστα με τον τρόπο της κάνει και πονηράδες που την διασκεδάζουν. Κατά τ' άλλα τίποτα περισσότερο, ούτε στήριξη ούτε κίνηση των άκρων ούτε κατάποση ούτε τίποτε. Προσπαθούμε να βοηθήσουμε για όλα αυτά με εξωτερικούς φυσικοθεραπευτές λογοθεραπευτές γιατί ο Ευαγγελισμός δεν διαθέτει τίποτα από αυτά.
Βέβαια όλο αυτό το διάστημα θα έπρεπε να έχουν γίνει και άλλα πράγματα για να βοηθήσουν την Μυρτώ αλλά δυστυχώς έχουμε εγκλωβιστεί στον Ευαγγελισμό επί πεντάμηνο από τα κούφια λόγια και τις κούφιες πράξεις όμως θεωρώ ότι τώρα πλέον ότι έχουμε ξεπεράσει τα βασικά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί και είμαστε κοντά στον τελικό σκοπό μας που είναι να πάει η Μυρτώ στην Βοστώνη στο καλύτερο κέντρο αποκατάστασης προκειμένου λάβει σημαντική βοήθεια για την αποκατάσταση της και να καλύψουμε τον χαμένο χρόνο. Το πρόβλημα όμως είναι η δαπάνη νοσηλείας της η οποία είναι αρκετά υψηλή και ξεπερνά το μπάτζετ του χορηγού που καλύπτει τα νοσήλια της Μυρτώς πράγμα που ούτε στο όνειρό μας δεν θα υπήρχε αυτή η δυνατότητα να πραγματοποιηθεί από εμάς. Έτσι είμαστε στην αναζήτηση μέσω υπηρεσιών και φορέων των ποσών που θα καλύψουν την διαφορά. Είναι ουτοπικό αυτό αλλά η Μυρτώ δικαιούται την καλύτερη βοήθεια για να ανακτήσει την φυσική της αποκατάσταση κάτι που οι άνθρωποι του χορηγού μας ο οποίος είναι ο ΟΤΕ το ασπάζονται με ευαισθησία και επιμένουν σε αυτό.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου σε όλους εσάς που έχετε την Μυρτώ στην σκέψη σας και στις προσευχές σας και μας δίνουν δύναμη...
filadelfia-xalkidona.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου