Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Θες να πάς αύριο για μπάνιο;;;;; Δε Νομίζω…. Τάκη!!!!Θα χει βροχές και καταιγίδες!



Τι και αν μπήκε ο Ιούνιος, ο καιρός …. μας θυμίζει Σεπτέμβριο αυτό το Σαββατοκύριακο! 



Αν λοιπόν είχατε κατά νου να πάτε αύριο Κυριακή για μπάνιο, μάλλον θα πρέπει να το ακυρώσετε, καθώς ο καιρός θα είναι φθινοπωρινός σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα.

Οι καταιγίδες στα δυτικά και τα βόρεια και οι σποραδικές βροχές στην υπόλοιπη χώρα θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.

Αττική

Λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με σποραδικές βροχές μέχρι τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα ξεπεράσει τους 28 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις με σποραδικές βροχές και το μεσημέρι-απόγευμα καταιγίδες κυρίως στα γύρω ορεινά. Βελτίωση αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία βορειοδυτικοί τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα ξεπεράσει τους26 βαθμούς Κελσίου. 

Μακεδονία, Θράκη

Νεφώσεις με σποραδικές βροχές, καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι-απόγευμα και βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία δυτικοί τοπικά 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά οπού τα φαινόμενα πρόσκαιρα θα είναι ισχυρά. Βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι, νοτιοδυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία δυτικοί, βορειοδυτικοί 5 στα νοτιά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Νεφώσεις κατά διαστήματα με σποραδικές βροχές μέχρι τις πρωινές ώρες και πιθανότητα για μεμονωμένους όμβρους στα ορεινά το μεσημέρι-απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Νεφώσεις με σποραδικές βροχές μέχρι τις πρωινές ώρες και στη συνεχεία αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν στις Κυκλάδες δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου. 

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Νεφώσεις με σποραδικές βροχές μέχρι τις πρωινές ώρες κυρίως στα βόρεια και βαθμιαία αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και βαθμιαία στα νότια δυτικοί, βορειοδυτικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

πηγη:to-gamato.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου