Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Έξι οι τραυματίες αστυνομικοί στα Μέγαρα



Έξι ήταν τελικά οι τραυματίες αστυνομικοί από πυροβολισμούς που δέχθηκαν στα Μέγαρα, μετά από επιχείρηση κατεδάφισης αυθαιρέτων κτισμάτων στην περιοχή.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομική δύναμη προσέγγισε καταυλισμό Ρομά προκειμένου να προχωρήσει σε ελέγχους. Τότε δέχθηκαν επίθεση, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., από ομάδα ατόμων που κρατούσαν κυνηγετικές καραμπίνες, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά οι έξι αστυνομικοί.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Μεσημβρινές ώρες, μετά το πέρας της κατεδάφισης και ενώ οι αστυνομικοί είχαν αποχωρήσει από τον καταυλισμό και πραγματοποιούσαν ελέγχους εξωτερικά αυτού, δέχθηκαν πυροβολισμούς κυνηγετικού όπλου από μακρινή απόσταση, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ και επιδερμικό τραυματισμό έξι (6) αστυνομικών. 

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν για πρώτες βοήθειες σε N οσοκομείο και κατόπιν αποχώρησαν. Από το χώρο του περιστατικού περισυλλέγησαν δώδεκα (12) κάλυκες κυνηγετικού όπλου. 

Στο πλαίσιο αναζήτησης των δραστών οι αστυνομικοί, με την παρουσία Εισαγγελέα, διενήργησαν πέντε (5) κατ’ οίκον έρευνες και προσήγαγαν είκοσι τρία (23) άτομα. 


ΠΗΓΗzougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου